NAK MINUM KOPI FRESH YANG BARU DIPETIK DARI LADANG??

Kopi Ladang adalah sebuah jenama yang dibangunkan oleh syarikat NASM Venture Sdn Bhd. Di mana kami memiliki sebuah ladang kopi seluas 2.43 hektar bertempat di kawasan tanah tinggi sekitar 800m dari aras laut di dalam unjuran banjaran titiwangsa yang dikenali sebagai Kg Janda Baik. Antara jenis kopi yang di tanam ialah Arabica Gred A dan juga Robustar.Ya!! memang tidak asing lagi, Kg Janda Baik, hanya sekitar 28 minit perjalanan dari ibu kota, anda boleh “escape” dari hiruk pikuk ibu kota sambil menikmati cuaca yang nyaman. Tak lengkap istirehat anda tanpa menghirup kopi yang di “brew” segar dari ladang kan?

Kini anda jangan khuatir, kami bawakan khas kepada anda di luar sana , yang mahukan pengalaman meminum kopi yang segar dan baru dipetik terus kedalam botol dan sedia untuk diminum!!

ADA 6 PILIHAN KHAS BUAT ANDA​

Signature Series

JANDA BAIK WHITE COFFEE​

Our Signature coffee, Janda Baik White Coffe. Rasa seakan sama seperti anda meminum kopi di KOPITIAM, tetapi rasanya lebih ummhhh kerana menggunakan 100% bean yang di blend khas untuk menghasilkan rasa kopi yang “smooth’ dan “berlemak” sesuai untuk di ambil waktu pagi!

Janda Baik Kopi "O"​

Salah satu Signature coffee kami, Janda Baik Kopi “O”. Kembalikan tradisi nenek moyang kita yang lebih menggemari meminum kopi berbanding teh. menggunakan 100% bean yang di blend khas untuk menghasilkan rasa kopi yang sedikit “keras” dan sangat sesuai untuk di ambil waktu petang!

Coffee Series

Cafe Latte

Minum kopi seakan orang eropah!! 100% tiada gula di adun bersama dengan Fresh Milk. sangat sesuai untuk di minum di waktu pagi.

Black Coffee

Hitam itu menawan! kepada anda yang menggemari Black Coffe, anda digalakkan untuk mendapatkan Black Coffee kami, 100% menggunakan adunan biji kopi dari ladang kami! 

Specialty Drinks

Cocoa

Penggemar coklat boleh dapatkan minuman choclate premium dari kami. Juga sesuai untuk diminum oleh kanak-kanak

Matcha Latte

Buat anda gadis yang sweet, tak lengkap jika anda tidak meminati Matcha Latte dari kami, di ekstrak dengan serbuk matcha Gred A dari Jepun. Penuh berkrim dan sangat sedap di minum panas atau pun sejuk.

Apa Kata Pelanggan Kami!!​

Scroll to Top